Fasole verde cu pesmet

de aziz in Aperitive / Garnituri, 29 Ian 2011 | 6500 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • jumatate kg fasole verde
  • 2 felii piine
  • 50 gr unt
  • 2-3 catei de usturoi
  • jumatate de lamaie 2-3 linguri ulei de care doriti
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde cu pesmet:

se fierbe fasolea la baie de aburi si se sareaza.

prajim 2 felii de piine si le dam pe razatoare dupa care incalzim cuptorul la grill si punem untul in tava si firmiturile de piine pina devin aurii asta inseamna cam 1 minut pt ca este deja prajita.

facem un amestec din usturoi pisat lamaie sare si putin ulei dam fasolea prin acest amestec apoi o dam prin pesmetul cu unt.

este un deliciu se poater servi ca garnitura la orice sau pur si simplu ca mincare de post.

fierband fasolea la baie de aburi isi va pastra culoarea si va fi mult mult mai gustoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu pesmet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cartofi in crusta de malai